Familieaccommodatie Overijssel

Heerlijk verblijf
Op een voormalig boerenerfgoed is een sfeervolle, in Sallandse stijl gebouwde, groepsaccommodatie gerealiseerd. De vriendelijke uitstraling, de gezellige inrichting en de mooie omgeving van deze accommodatie vormen een ideale combinatie voor een heerlijk verblijf voor kleinere groepen.(huisdier niet toegestaan)

Het familiehuis!
Het familiehuis is geschikt voor 24 personen en biedt u volop comfort. Deze is voorzien van 8 slaapkamers voor 2 personen waarvan 1 voor mindervaliden en 2 slaapkamers met 2 stapelbedden.
Alle slaapkamers hebben een eigen douche/bad toilet en wastafel.
De woonkamer is voorzien van een nieuwe sfeervolle meubelen en natuurlijk kunt u gebruik maken van het grote overkapte terras.

Riant, deels overdekt terras
De tuin met het terras van het Familiehuis is met recht uniek te noemen. De gezellige, omsloten tuin is afsluitbaar voor kleine kinderen en heeft een heerlijk zonneterras. Daarnaast is er een prachtige overdekt terras onder een open kapschuur. Ideaal voor slecht weer, te warm weer, de avonduren en als “eetzaal”.

Woonkamer met sfeer!
De woonkamer met tv, audioapparatuur, draadloos internet Wifi, is warm en vriendelijk ingericht met een royale zithoek. In woonkamer zijn daarnaast tafels met comfortabele stoelen, die u naar eigen inzicht kunt groeperen voor het gebruik van de maaltijden of voor het doen van gezellige groepsactiviteiten.

Fraaie en functionele keuken.
De fraaie open keuken is middels een buffet van de woonkamer gescheiden. De keuken is voorzien van veel kastruimte, grote koelkast, horecavaatwasser, groot fornuis en uitstekende afzuiging. De keukeninventaris is zeer compleet voor ruim 24 personen met o.a. een koffiezetter en waterkoker.

Slaapkamers met een tikje boerderijsfeer.
De slaapkamers zijn comfortabel ingericht en ieder voorzien van een royale kast en uitstekende stapelbedden met leeslampjes. Er zijn 8  slaapkamer voor 2 personen en er zijn 2 slaapkamers voor 4 personen(2x stapelbed). Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet of ligbad. Er is tevens een 2-persoons slaapkamer met een aangepaste badkamer voor minder validen. Het schuine, hoge plafond geeft een extra ruimtelijk gevoel en een tikje boerderijsfeer.

Erve Aaftink ligt op slechts 500 mtr. van het dorpscentrum van Lemele

Het familiehuis is het gehele jaar geopend.

Erve Aaftink bechikbaarheid