Groepsaccommodatie Overijssel

Landelijke Groepsboerderij.
Deze comfortabele accommodatie heeft een gezellige, landelijke uitstraling en voldoet aan de hoogste eisen voor groepsaccommodaties.

Groepsboerderij Erve Aaftink onderscheidt zich van de meeste groepsaccommodaties vanwege de authentieke bouwstijl, de gezellige sfeer en de eigentijdse inrichting. De groepsaccommodatie is omgeven door een royale tuin met veel privacy en beschikt over een geweldig terras bij de ingang, dat deels is overdekt met een traditioneel gebouwde eikenhouten kapschuur.

Vanuit de recreatie/eetzaal met aparte zithoek heeft u direct toegang tot het aangrenzende deel overdekte (tweede)terras met speelveld. Zo is er altijd een deel van het terras droog of in de schaduw. Deze accommodatie is met name geschikt voor scholen, verenigingen, families, bruiloften en teambuilding.

U heeft de beschikking over een royale, moderne keuken met complete inventaris. De groepsaccommodatie beschikt over meerdere 2-persoons slaapkamers en grotere slaapzalen.

De moderne voorzieningen voor sanitair en de aparte 2-persoonskamers met eigen badkamer (waarvan 1 aangepast voor minder-validen) op de begane grond, maken deze nieuwe accommodatie uniek.

Erve Aaftink ligt op slechts 500 mtr. van het dorpscentrum van Lemele met o.a. een goed gesorteerde Supermarkt met ’s morgens heerlijke verse warme broodjes.

Voorzieningen:

 • Verwarmd verblijf
 • Grote speelweide
 • Complete keuken met o.a.:
  – koelkast, diepvriezer
  – vaatwasmachine
  – 6-pits gasstel met oven
  – magnetron
 • 4 twee-persoons slaapkamers met eigen
  sanitar, waarvan 1 aangepast voor rolstoelgebruikers
 • 7 slaapzalen van resp. 10,12,12,12,12,16 en 18 personen
 • Desgewenst kunnen onbijt /lunch door
  ons verzorgd worden
 • Huisdieren niet toegestaan

De groepsboerderij is het gehele jaar geopend.

Erve Aaftink bechikbaarheid